UBYTOVÁNÍ | STRAVOVÁNÍ | SVATBY

Hotel Valnovka

Benešovská 102, 251 68 Kamenice

Vybavení pokojů

Doplňkové služby

Rodinný hotel Valnovka poskytuje levné ubytování v hotelových pokojích a turistické ubytovně, restauraci se zahrádkou a wellness služby v malebném kraji barona Ringhoffera. K dispozici je společenský sál pro rodinné i firemní akce. Wellness centrum organizuje například kurzy plavání pro děti, aquaaerobik, aquafit, kondiční plavání, watsu, dále nabízí masáže, fyzioterapii, RHB cvičení ve vodě a aquahealing.

Rodinný hotel Valnovka se nachází v malebném kraji barona Ringhoffera v obci Ládví a je vzdálen cca 20 km od Prahy. 

Ubytování poskytuje v hotelových dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. V turistické ubytovně jsou pokoje jedno- až třílůžkové s vlastním sociálním zařízením a televizí. Pokoje jsou menší než hotelové, standardně zařízené, nachází se v přilehlé budově.

V restauraci si můžete pochutnat na české klasice, minutkové kuchyni, salátech, těstovinách připravovaných našimi zkušenými kuchařkami. U restaurace je samostatný sál vhodný pro firemní akce. K dispozici je také příjemná klidná zahrádka s grilem a dětským koutkem. Restaurace disponuje zahrádkou, k dispozici je společenský sál pro rodinné i firemní akce.

Wellness centrum organizuje například kurzy plavání pro děti, aquaaerobik, aquafit, kondiční plavání, watsu, dále nabízí masáže, fyzioterapii, RHB cvičení ve vodě a aquahealing.

On-line rezervace a prodej

Mapa

Mapa
Kontakt
Benešovská 102, 251 68 Kamenice
E-mail: info@hotelvalnovka.cz
GPS: 49,89803216°N 14,60323988°E